Untitled Document
Lidt om brudeparret

Historien om Benedikte og Jonas er et rigtigt eventyr.

De mødtes første gang i 5. klasse. Jonas var lige ankommet fra det mørke Afrika, og var en lille lyshåret og solbrændt dreng, der havde gået på amerikansk kostskole i sine første skoleår. Benedikte var klassens smukke og dygtige pige, som agerede hjælpelærer, især i matematik timerne. Jonas vidste allerede da, at Benedikte var hans drømmepige, men havde ikke modet til at tage det store skridt endnu.

Benedikte var også på dette tidspunkt mere optaget af de andre drenge, selvom hun havde lagt mærke til, at ham Jonas var irriterende god til engelsk.

I 7. klasse skiftede Benedikte skole, hvilket Jonas var meget ked af. Benedikte havde dog gjort et uforglemmeligt indtryk, og Jonas havde allerede besluttet, at hvis han engang i fremtiden fik en datter, skulle hun opkaldes efter Benedikte.

Mange år senere, til en Gamle Elevers fest, mødtes Benedikte & Jonas igen. De snakkede sammen hele aftenen, og havde svært ved at sige farvel, da festen var forbi. Kort tid herefter mødtes de igen, og snakkede som om de havde kendt hinanden altid, men mere end hyggesnak blev det heller ikke til denne gang, selvom Jonas lovede Benedikte, at han ville komme ind i Pinsekirken, og besøge hende.

6 år senere, da Benedikte var blevet Cand. Polit., og skulle holde fest besluttede hun sig for at Jonas skulle inviteres med. Da Jonas så kuverten, havde han på fornemmelsen, at brevet ville forandre hans liv - og det gjorde det!

 

Benedikte, 31 år Cand.Polit., PHD

Jonas, 31 år Cand.Merc.